Skolstart HagaLyckebyskolan

Foto: Mostphotos Foto: Mostphotos Foto: Mostphotos

Läsåret 2020-2021 börjar onsdag den 19 augusti 2020. Skoldagen börjar klockan 9.00 och avslutas klockan 13.00 för årskurs 1-9. Följande gäller för respektive elevgrupp.

Följande gäller för respektive grupp:

• F-klass till årskurs 3 börjar med att samlas på skolgården utanför Haga 1. Därefter går man till sina klassrum.
  • Årskurs 4-6 börjar med att samlas på fotbollsplanen utanför Lyckeby idrottshall. Därefter går man till sina klassrum.
  • Årskurs 7-9 samlas i sina klassrum. Information om vilka rum klasserna har sitter uppsatta i huvudentrén.

Fritids är öppet kl. 06.30-18.00 för de barn som behöver första skoldagen.

Senast uppdaterad: 12 augusti 2020