• Glad sommar

16 juni 2021

Här på skolan håller lugnet på att lägga sig efter fina avslutningar i våra klasser. Tack till er alla i personalen som gjorde detta till en fin dag för våra elever, ni är grymma! Vi lägger läsåret 20-21 till handlingarna och slås av kraften i personal- och elevgruppen som under detta år verkligen gjort en strålande insats.

• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Haninge satsar på större och modernare skolor i Handen

17 maj 2021

Haninge växer och för att möta det ökande antalet elever kommer Söderbymalmsskolan i Handen flytta in i nya lokaler i Riksäpplet intill Rudans grönområden. Flytten sker i sommar och skolan öppnar igen efter sommarlovet. Skolans gamla lokaler kommer att nyttjas tillfälligt av Runstensskolan i Handen, som också ska växa på sikt och få en ny skolbyggnad.

• Skolavslutningar, baler och andra aktiviteter för grundskolan

3 maj 2021

Nu kommer sommaren i storkliv, äntligen är det dags att sparka av oss skorna, öppna dörren och släppa in vårsolen och planera för en sommar med tid för varandra. Det har varit ett utmanande år för oss alla, men vi har gjort det tillsammans. Långt där borta ser vi ljuset i tunneln och ser fram emot en höst som är lite mer som vi önskar den. Men innan dess kommer sommaravslutningar och andra aktiviteter där vi behöver vara fortsatt försiktiga.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7-9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7 - 9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Nytt datum för Digitalt öppet hus HagaLyckebyskolan - 17 februari

4 februari 2021

Nu är det dags för skolval för alla som ska börja förskoleklass eller årskurs 7 och som bor i Haninge kommun. I och med rådande pandemi kan skolorna i Haninge tyvärr inte bjuda in till fysiska öppna hus. Istället välkomnar vi till digitalt öppet hus. Då vi hade utmaningar sist bjuder vi in till nytt digitalt öppet hus, den 17 februari.

• Skolstart HagaLyckebyskolan

26 juni 2020

Läsåret 2020-2021 börjar onsdag den 19 augusti 2020. Skoldagen börjar klockan 9.00 och avslutas klockan 13.00 för årskurs 1-9. Följande gäller för respektive elevgrupp.

• God Jul

19 december 2019

Till alla elever och föräldrar på Haga/Lyckebyskolan.Höstterminen 2019 är slut och jullovet är här.En välförtjänt ledighet stundar för våra elever och för vår personal.Vi vill tacka alla för den termin som har gått.

• Öppen fritidsverksamhet för mellanstadieelever

13 december 2019

I januari tar vi på HagaLyckebyskolan över den öppna fritidsverksamheten för årskurs 4-6.Vi öppnar klockan 11.00 den 8/1 2020 och har då öppet till 17.00.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}